Manier van werken

Wat is mijn manier van werken? Welke begeleiding kun je verwachten?
 

Samen aan de slag

Als opruimcoach werk ik niet voor je, maar werk ik samen mét je. Het is de bedoeling dat je vooral ook zelf aan de slag gaat. Ik werk steeds in sessies van 3 uur. Drie uur is genoeg tijd om wat te bereiken, maar ook kort genoeg om niet te vermoeid te raken.

 

Opruimen kost namelijk veel energie. Tijdens deze sessies gaan we concreet aan de slag op de plekken die we besproken hebben tijdens het kennismakingsgesprek. Ik geef je ook tips en adviezen om je huis of werkplek verder op orde te krijgen en te houden. Door het aanleren van nieuwe gewoontes kun je namelijk in de toekomst veel tijd en energie besparen.

 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Als eerste maken we een afspraak om elkaar beter te leren kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij je thuis.

Tijdens dit gesprek vertel ik hoe ik te werk ga en wat ik voor je kan betekenen. We brengen samen in kaart waar je tegenaan loopt in je huis, huishouden, administratie of je werkplek. We onderzoeken samen wat mogelijke oorzaken hiervan kunnen zijn. Bovendien stellen we samen vast welke doel(en) je wilt bereiken samen met mij. Op basis hiervan gaan we een eenvoudig en vooral haalbaar plan van aanpak maken. Indien gewenst, zet ik een voorstel op papier. Als je dit plan hebt gelezen en je bent het ermee eens, dan kunnen we samen aan de slag. 

 

Evaluatie

Na elke sessie bespreken we of je tevreden bent met de aanpak. Wat heeft het je opgeleverd en hoe gaan we de volgende keer verder? Als je wilt, maak ik een verslag met daarin mijn tips, adviezen en de door ons gemaakte afspraken. Heb je na enkele sessies weer de energie, de motivatie en het overzicht om zelf verder te gaan? Dan is dat het moment om het traject af te sluiten.

Wanneer gewenst neem ik na ongeveer twee maanden weer contact met je op om te kijken of de tips, adviezen en nieuwe gewoontes het gewenste resultaat hebben opgeleverd. Mocht je behoefte hebben om nieuwe sessies in te plannen, dan kan dat natuurlijk altijd.

 

Het traject

Het traject ziet er in het kort dus ongeveer zo uit:

  • Kennismakingsgesprek bij jou thuis
  • Voorstel plan van aanpak
  • Sessies van 3 uur
  • Na elke sessie: evaluatie (+ verslag indien daar behoefte aan is)
  • Afronding van het traject
  • Na 2 maanden: eindevaluatie

Het resultaat

Weg met de chaos en meer rust. ChaosinOrde geeft je ruimte!!

 

 

Beroepsgeheim

Alles wat je met mij als opruim coach bespreekt, het plan van aanpak en de stappen die we samen zetten, valt onder mijn beroepsgeheim. Ik zal dan ook met niemand bespreken hoe jouw situatie is of was.