Verhuizen?

Verhuizen staat al jaren in de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen. Je staat op een kruispunt in het leven waarbij het nemen van allerlei besluiten hoort. Wat neemt je wel mee en wat neem je niet mee naar je volgende woonplek? Wat is waardevol en wat niet? Aan spullen hangen emoties. Je moet dingen uitzoeken, opnieuw ordenen en spullen selecteren en wegdoen. Vind je het lastig om dit alleen te doen? Of heb je geen zin, tijd of energie? ChaosinOrde denkt met je mee. En help ik je, zo nodig, met het ordenen en uitzoeken van de spullen. Soms volstaat een foto als herinnering aan een dierbaar voorwerp.
Je huis verkoopklaar maken

Als je huis te koop staat, is het belangrijk dat je woning er perfect uitziet. Als alle rommel uit het zicht is, lijken kamers immers groter en lichter. Hoe netter en overzichtelijker je woning eruit ziet, hoe groter de kans is op een snelle verkoop. ChaosinOrde biedt je een objectieve kijk op je huis, met creatieve ideeën voor het op een slimme en eenvoudige manier aanpassen van bijvoorbeeld onafgewerkte en rommelige plekken/ruimtes.

En ik kan je helpen inpakken van de verhuisdozen.

 

 

Inrichten nieuwe woning

Heb je hulp nodig bij het inrichten van je nieuwe woning of uitpakken van de verhuisdozen? Ook daarvoor kun je ChaosinOrde inschakelen. Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden.