Wie is ChaosinOrde

Mijn naam is Annemiek Swart en ik ben eigenaar van ChaosinOrde.

Ik woon in Haarlem. En ben iemand die van aanpakken houdt en ben praktisch ingesteld.

 

Geënthousiasmeerd door de opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren door en de positieve effecten van een opgeruimd huis en administratie heb ik besloten om in 2014 de overstap te maken van de gezondheidszorg naar opruim coach.

 

Coachen en structureren

Door mijn werkervaring in verschillende gebieden heb ik veel kennis en ervaring kunnen opdoen met het coachen van mensen en met het coördineren en structureren van afdelingen, processen en projecten. Ik heb daar ook geleerd om heel concreet en open mensen te helpen bij de problemen waar ze dagelijks tegenaan lopen.

 

Met deze ervaring wil ik graag jou helpen om weer "orde te scheppen in de chaos".

 

 

Afscheid van de gezondheidszorg

Na ruim 20 jaar gezondheidszorg heb ik besloten om 2014 te gebruiken voor het opstarten van mijn eigen bedrijf. De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in verschillende gezondheidszorg settings. Ik heb gewerkt als verpleegkundige, medewerker verpleegkundige dienst, commerciële functies, leidinggevende in een ziekenhuis en als teammanager in een verpleeghuis. Veel verschillende werkplekken met vaak dezelfde uitdagingen.

 

In 2014 heb ik met veel plezier de opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren gevolgd bij Mw. Els Jacobs, De Huishoudcoach.